گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

آخرین خبرها از تراشه مغزی ایلان ماسک | هزاران نفر داوطلب کاشت هستند

  • کد خبر: ۱۹۳۳۶۰
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
آخرین خبرها از تراشه مغزی ایلان ماسک | هزاران نفر داوطلب کاشت هستند
نشریه بلومبرگ به نقل از یکی از نویسندگان زندگی‌نامه ایلان ماسک در گزارشی اعلام کرده است که هزاران نفر برای دریافت تراشه مغزی نورالینک اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - شرکت نورالینک که ایلان ماسک آن را در سال ۲۰۱۶ راه‌اندازی کرده بود، هنوز اولین تراشه خود را در مغز انسان‌ها کار نگذاشته و قصد دارد که سال آینده این کار را ابتدا روی ۱۱ نفر انجام دهد. بااین‌حال، اشلی ونس، یکی از نویسندگان زندگی‌نامه ماسک به بلومبرگ گفته است که تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۲۲ هزار نفر این ایمپلنت را دریافت می‌کنند.

گزارش بلومبرگ می‌گوید نورالینک با هزاران داوطلب برای کاشت تراشه مغزی روبه‌رو شده است و با توجه به دریافت مجوز FDA باید منتظر باشیم تا در سال ۲۰۲۴ این آزمایش‌های بالینی رسماً آغاز شود.

این شرکت تخمین می‌زند که هزینه هر جراحی کاشت تراشه حدود ۱۰۵۰۰ دلار باشد. البته این رقم همه هزینه‌ها ازجمله نیروی کار را هم در برمی‌گیرد. طبق پیش‌بینی‌ها، این پروژه ظرف پنج سال برای نورالینک ۱۰۰ میلیون دلار درآمد خواهد داشت. شرکت ایلان ماسک قرار است در سال‌های ۲۰۲۴، ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ به‌ترتیب ۱۱، ۲۷ و ۷۹ جراحی ایمپلنت انجام دهد.

براساس اسنادی که به سرمایه‌گذاران نورالینک ارائه شده است، در ادامه در سال ۲۰۲۷ باید منتظر آغاز یک رشد بزرگ در تعداد جراحی‌ها باشیم، چرا که پیش‌بینی می‌شود ۴۹۹ نفر این ایمپلنت را دریافت کنند. در سال ۲۰۳۰ نیز احتمالاً ۲۲,۲۰۴ نفر به تراشه مغزی نورالینک مجهز می‌شوند. این تراشه‌ها با کمک ربات اختصاصی این شرکت در مغز داوطلبان کار گذاشته خواهد شد.

بلومبرگ می‌گوید ایلان ماسک پیش از پایان جلسه ماه سپتامبر ۲۰۲۲ تأکید کرده بود که سرعت پیشرفت‌ها باید به سطح جدیدی برسد و افراد باید به‌گونه‌ای کار کنند که گویی دنیا روبه‌پایان است. او باور دارد که این افزایش سرعت ضروری است تا در صورت ظهور ابرهوش مصنوعی، انسان‌ها همچنان شانس رقابت با آن‌ها را داشته باشند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->